Ιστοσελίδες και ηλεκτρονικό κατάστημα

 

webdesign.jpg

Ποιοτικός και οικονομικός σχεδιασμός ιστοσελίδων και Eshops. Κριτήριο και εγγύηση για κάθε σχεδιασμό ιστοσελίδας είναι η υψηλή αισθητική, η πρωτοτυπία στην γραφιστική δομή και το web design, η φιλικότητα στην google, η εύκολη χρήση της, η αξιοπιστία της, και η αποτελεσματικότητάς της.

Δυναμική Reponsive ιστοσελίδα, φιλική στην Google, λειτουργική και με ποιοτικό σχεδιασμό. Προτείνουμε και σχεδιάζουμε responsive ιστοσελίδες. Οι χρήστες θέλουν και πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο και την πληροφορία της ιστοσελίδας σας μέσω των κινητων συσκευών που χρησιμοποιούν χωρίς περιορισμό. Δώστε τους την δυνατότητα να μπορούν να δουν την ιστοσελίδα σας σωστά και εύκολα από όποια συσκευή χρησιμοποιούν.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ GOOGLE, ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΕ SMART ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RESPONSIVE. ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Σχεδιασμός και γραφιστική επιμέλεια σε όλα τα επιτρεπτά πεδία του website - Απεριόριστα μενού/κατηγορίες - Δυναμική ιστοσελίδα φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης - Εγκατάσταση φόρμας για εγγραφή μελών (Newsletter) - Σύνδεση με όλα τα επιθυμητά μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Απεριόριστο μενού με Δυνατότητα Photo Gallery, Youtube Video Uploads για κάθε σελίδα - Contact Form - Καταχώρηση έγκυρου Google Sitemap - Γλώσσα ιστοσελίδας ελληνικά - Η διαδικασία και ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσουμε κατά την εργασία μας, για την ανάπτυξη και σχεδίαση της ιστοσελίδας, αποτελεί μία επιλογή υψηλών προδιαγραφών. Η ιστοσελίδα σας θα έχει τη δυνατότητα, για συνεχή καταχώρηση / ανανέωση πληροφορίας, πρότυπα εικαστικά, φιλική και μοντέρνα σχεδίαση, λειτουργικότητα και φιλικότητα στη Google.

Σχεδιαστική επιμέλεια και προγραμματισμός για την δημιουργία της ιστοσελίδας με δείγματα και εικαστικά έως την τελική της δομή. Σχεδίαση έως τα επιτρεπτά όρια που θέτει το Responsive design και ο κώδικας του CMS. Η δομή και το περιεχόμενο για την σύνθεση και δημιουργία της ιστοσελίδας σας, θα βασιστεί σε γραφιστικές προτάσεις, βάσει της αξιολόγησης και ενημέρωσης που µας έχετε δώσει, µε τη δυνατότητα τροποποιήσεων και προσαρμογή αυτών έως το τελικό σχεδιαστικό αποτέλεσμα.

 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

get_more2.jpg

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένες ιστοσελίδες που σχεδιάσαμε.

 

 

Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top