Περιοδικά, Βιβλία

 

books.jpg

Ένας βασικός τομέας των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών μας είναι ο σχεδιασμός περιοδικών, βιβλίων εφημερίδων η σελιδοποίηση και επεξεργασία κάθε είδους έντυπης ή ηλεκτρονικής έκδοσης. Η εξειδίκευση πηγάζει από την πολύχρονη δραστηριότητα μας στον χώρο των γραφικών τεχνών και των εκδόσεων, έχοντας εξυπηρετήσει και σχεδιάσει δεκάδες τεύχη περιοδικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η αρχή έγινε στη Βέρνη της Ελβετίας όταν το 2006 ο σύλλογος γραμμάτων και τεχνών "ΔιαΛογος", εμπιστεύτηκε το ταλέντο και τη φιλοδοξία μας για την σχεδίαση των περιοδικών του "Ελληνικά". Η εμπειρία και τα ταξίδια μοναδικά... Σχεδιάζουμε έχοντας κυρίαρχα στοιχεία, το ύφος τη μοναδικότητα και το σκοπό που εξυπηρετεί κάθε έκδοσή σας.

Είναι βασική μας αρχή η μελέτη και ο προσδιορισμός όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που μπορούν με κορυφαία σχεδίαση και design να αναδείξουν κάθε μορφής έντυπο. Η γραφιστική δεν έχει όρια, το ίδιο και η δική μας προσέγγιση, που όμως αιτιολογεί και χαρακτηρίζει με την ορθή απόδοση της το εύρος και την ιδιαιτερότητα κάθε σχεδιαστικής μας υπηρεσίας.

Η διαδικασία σχεδιασμού για την εν λόγω κατηγορία, μας αρέσει πολύ! Το εύρος και το πεδίο δράσης είναι πολύ μεγάλο, για αυτό και οι συνθέσεις μας μπορούν να αποδώσουν με εξαιρετικό design και όταν το αντικείμενο σχεδιασμού είναι η δημιουργία μιας νέας έκδοσης περιοδικού ή βιβλίου, οι δυνατότητες που έχουμε καλύπτουν αποτελεσματικά αλλά και ουσιαστικά τη δομή και το γραφιστικό περιεχόμενο κάθε μοναδικής και νέας δημιουργικής σχεδίασης σας.

papers.jpg

 

 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top