Καταχωρίσεις, Αφίσες

 

posters.jpg

Επαγγελματικός σχεδιασμός διαφημιστικής καταχώρισης. Σχεδιασμός πόστερ και αφίσας. Σχεδιασμός για κάθε είδος και υπηρεσία. Πρότυπο δημιουργικό και φρέσκια γραφιστική προσέγγιση, συνθέτουν το καλύτερο για μια αποδοτική και χωρίς όρια δημιουργική σχεδίαση. Παρέχουμε πρότυπο γραφιστικό σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα, υποστηρίζουμε τις ιδέες μας, ακούμε τις ανάγκες σας και λειτουργούμε αποτελεσματικά με κύριο γνώμονα την καλύτερη σχεδίαση που είχατε ποτέ. Καταχωρίσεις για επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους, τις προσφορές σας. Καταχωρίσεις και αφίσες που θα μπορέσετε εύκολα να "ποστάρετε", και να διαφημίσετε. Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός που καλύπτει χωρίς όρια κάθε σχεδιαστική σας ανάγκη.

Για κάθε σχεδιασμό εργαζόμαστε και προσφέρουμε τα εξής:

• Eπαγγελματικός γραφιστικός σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση τους.

• Εργαζόμαστε βάση ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, στοχευμένα και επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν.

• Ποιοτική και επαγγελματική σχεδίαση που αντοποκρίνεται πλήρως στις δημιουργικές προσδοκίες σας!

• Aνάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών για το σύνολο των ειδών σχεδίασης.

• Αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης και διανυσματικά.

 


Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top