Σχεδιασμός ετικέτας - Σχεδιασμός συσκευασίας

 

packaging.jpg

Γραφιστικός σχεδιασμός προϊοντικής συσκευασίας και σχεδιασμός ετικετών. Βραβείο δημιουργικού design. Εκτυπώσεις ετικέτας.

Η Ideogram σας προσφέρει κορυφαίο σχεδιασμό για την υλοποίηση και δημιουργία εμπορικής ετικέτας και συσκευασίας. Αναδείξτε τα προϊόντα σας, δώστε τους την εικόνα που τους αξίζει. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς η εικόνα που θα αποπνέει το προϊόν σας και ειδικά για όλους εσάς που σκοπεύετε να προωθήσετε και να τα διαθέσετε στο ευρύ κοινό, είτε αυτό είναι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Έχουμε πελάτες που παράγουν κορυφαίας ποιότητας ελαιόλαδο, μέλι, μαρμελάδες κλπ.
Αρκεί όμως αυτό για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο;
Τι εμπορική αξία θα μας δώσει, "ας είναι και το καλύτερο στον κόσμο", αν αυτό δεν περιστοιχίζεται από μια επαγγελματική παρουσίαση;
Από την επιλογή του υλικού, τη σχεδίαση της ετικέτας, τη σχεδίαση της συσκευασίας του, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία και η καθιέρωση του.

Μελέτες αναφέρουν την καταλυτική επίδραση που ασκεί το packaging και η εικόνα που αποπνέει η συσκευασία μας, στην επιλογή από κάποιο άλλο προϊόν του ανταγωνισμού, ακόμα και υποδεέστερης ποιότητας. Πελάτης μας στην Ιταλία, διαθέτει οπωροπολαχανικά σε κουτί συσκευασίας δώρου! Φανταστείτε πόσο σημαντικό και καθοριστικό ρόλο παίζει το πλασάρισμα των προϊόντων του με αυτό τον τρόπο. Η εμπορική αξία που δίνει είναι μεγάλη και αυτή ορίζεται κυρίαρχα με την επιλογή για σχεδίαση συσκευασίας ή ετικέτας που αντιστοιχεί σε ποιότητα και το ύφος υψηλών προδιαγραφών.

Πιστεύω πως κάθε επαγγελματίας που ασχολείται με αυτό τον κλάδο και θέλει να ασχοληθεί με κάποιο από τα εκατοντάδες προϊόντα της ελληνικής γης και θάλασσας, σέβεται πρώτα τον εαυτό του, και τους καταναλωτές. Μια αξιοπρεπή και αρμονικά σχεδιασμένη παρουσίαση,καθιστά το κάθε σας είδος μοναδικό. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε όλα τα ποιοτικά και καλά χαρακτηριστικά τους, να δώσουμε και να σχεδιάσουμε το ανάλογο γραφιστικό μοτίβο για το σκοπό που εξυπηρετεί, να δημιουργήσουμε και να αποτυπώσουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κρύβει μέσα του κάθε προϊόν σας.

Η επιτυχημένη σχεδίαση μιας συσκευασίας ή ετικέτας θα δώσει δυναμική και εμπιστοσύνη σε κάθε κίνηση σας. Εμπιστευθείτε το μεράκι και την επαγγελματική σας πορεία για κορυφαίας ποιότητας σχεδίαση, σε ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν αυτό για το οποίο εσείς θεωρείτε κορυφαίο.Το καλό design είναι επιτυχία, είναι ο σύμμαχός σας και το στήριγμα σας. Ο στόχος του καλού design δεν είναι το όμορφο αλλά το σωστό, το λειτουργικό, το αποτελεσματικό. Έτσι αξιοποιεί το ωραίο και το μετατρέπει σε μαζικό, αισθητικό πρότυπο.

Το εύρος που με τιμή και διάκριση σχεδιάζουμε είναι ανάλογο των αναγκών σας και καλύπτει σχεδιασμό για προϊόντα ελαιολάδου, καλλυντικά, βιολογικά, μαρμελάδες, μέλι, τρόφιμα, κλπ. Ο τρόπος που σχεδιάζουμε είναι μοναδικός και σας προσφέρουμε όλη την μελέτη και τεχνογνωσία μας για διάκριση και επαγγελματική σχεδίαση.

Η δημιουργική εργασία για την σχεδίαση προϊοντικής συσκευασίας ή ετικέτας, περιλαμβάνει:

• Συλλογή, μελέτη και επεξεργασία υλικού, προσδιορισμός και ποιοτικά χαρακτηριστικά σχεδίασης
• Επαγγελματικές προτάσεις για την γραφιστική σύνθεση τους
• Επαγγελματικό Design και δημιουργία μακετών από κορυφαίους γραφίστες
• Εγγυημένο γραφιστικό αποτέλεσμα έως την τελική παράδοση του εικαστικού
• Τελικά αρχεία προς εκτύπωση, κατόπιν δικής σας ζήτησης για τυπογραφική χρήση

Για κάθε είδος που σχεδιάζουμε , εργαζόμαστε για τέλειο εικαστικό και εμπορικό αποτέλεσμα και προσφέρουμε:

• Επαγγελματικό γραφιστικό σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση.
• Εργαζόμαστε βάση ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, στοχευμένα και επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν.
 • Σχεδιασμός για εμπορική χρήση, με κορυφαίο αποτέλεσμα design.
• Ανάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.
• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.
• Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών.
• Αρχεία υψηλής ανάλυσης σε ηλεκτρονική μορφή.
 
 
olive-oil.jpg

 

get_more2.jpg

 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top