Κατάλογοι - Μενού

 

corporete3.jpg

Σχεδιασμός καταλόγων και μενού για εστιατόρια, ξενοδοχεία, υπηρεσίες και προϊόντα για κάθε κλάδο και δραστηριότητα. Προσφέρουμε Brand Design για την δημιουργία κάθε νέα σας προϊοντικής παρουσίασης. Αξιολογούμε τα δεδομένα της εταιρίας σας και χωρίς να έχουμε περιορισμό στις εικαστικές δημιουργίες μας, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάζουμε πάντα, νέο υλικό με φρέσκια αντίληψη. Σχεδιάζουμε καταλόγους και μενού τα οποία ανταποκρίνονται στην αισθητική μας, πάντα με πρότυπο δημιουργικό σχεδιασμό, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη και απαίτηση σας, αξιόπιστα και οικονομικά. 

Για κάθε σχεδιασμό εργαζόμαστε και προσφέρουμε τα εξής:

• Eπαγγελματικός γραφιστικός σχεδιασμό χωρίς έτοιμα μοτίβα στη δημιουργική σύνθεση τους.

• Εργαζόμαστε βάση ιδέας και αναπτύσσουμε τις προτάσεις μας, στοχευμένα και επαγγελματικά για το είδος και το σκοπό που εξυπηρετούν.

• Ποιοτική και επαγγελματική σχεδίαση που αντοποκρίνεται πλήρως στις δημιουργικές προσδοκίες σας!

• Aνάπτυξη όλων των προτάσεων με δείγματα και προσχέδια χωρίς περιορισμό στις εικαστικές προτάσεις.

• Πλήρες δημιουργικό με ολοκληρωμένες εικαστικές προτάσεις για την οπτική εικόνα του τελικού έργου.

• Αξιολόγηση, μελέτη και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών για το σύνολο των ειδών σχεδίασης.

• Αρχεία σε ηλεκτρονική μορφή υψηλής ανάλυσης και διανυσματικά.

 


Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top