Ιστοσελίδες

 sites.jpg

 

Η ιστοσελίδα σας αντανακλά την εικόνα της επιχείρησής σας. Είναι η πρώτη εντύπωση και οφείλει να είναι η καλύτερη. Μια πρόχειρη, όχι καλαίσθητη εικαστικά και μη-λειτουργική ιστοσελίδα, δημιουργεί αρνητική εντύπωση στο σύνολο των ανθρώπων που θα σας επισκεφθούν. Μην αφήνετε στην τύχη της την ιστοσελίδα σας, γιατί αυτό θα επηρρεάσει άμεσα εσάς και το προφίλ των προϊόντων – υπηρεσιών σας. Μία σωστή και αξιοπρεπή ιστοσελίδα μόνο καλό μπορεί να σας προσφέρει. Πλέον οι καιροί έχουν αλλάξει, γι' αυτό διαφυλάξτε την εικόνα σας με την αντίληψη που ο ίδιος ο χρόνος έχει επιφέρει και δεν είναι άλλο από την κατασκευή φιλικών ως προς τις μηχανές αναζήτησης και σύγχρονων ιστοσελίδων. Ο κόσμος του internet, μαζί και ο «δικός μας» αλλάζει. Στο χέρι σας είναι να βγείτε κερδισμένοι! Τα είδη των ιστοσελίδων που σας προσφέρουμε εξαρτώνται και από τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων για κάθε είδους επαγγελματία, επιχείρηση και ιδιώτη.

http://ideogram.gr/web-design/istoselides

 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top