Εκτυπώσεις offset

 

offset1.jpg

Προσφορά με κορυφαία ποιότητα offset εκτύπωσης: Κάρτες σε χαρτί velvet 350γρ., 4χρωμη εκτύπωση 2 όψεων, & ματ πλαστικοποίηση 2 όψεων. 1000 τεμάχια - Τιμή 80.

Offset εκτυπώσεις εντύπων για κάθε είδους παραγωγή με κορυφαία εκτύπωση σε οικονομικές τιμές για μικρές και μεγάλες παραγωγές.

offset.jpg

Εκτυπώνουμε : Επαγγελματικές κάρτες, Επαγγελματικοί και προϊόντικοί κατάλογοι, Διαφημιστικά φυλλάδια, Πολυσέλιδα έντυπα, Κατάλογοι, Μενού, Ετικέτες, Ετικέτες για αγροτικά προϊόντα, είδη εστίασης κλπ, Είδη συσκευασίας, Επιστολόχαρτα, Φάκελοι, Αυτοκόλλητα, Folders, Αφίσες, Posters, Προσκλήσεις, Περιοδικά, Εφημερίδες, Βιβλία, Έντυπα λογιστηρίου, Μπλοκ, Σουπλά, Σουβέρ, Ευχετήριες κάρτες, Ημερολόγια, Προσκλητήρια, κ.α.

Εταιρικός & προϊοντικός κατάλογος. Δεκάδες εταιρίες έχουν εμπιστευτεί την Ideogram για την σχεδίαση και υλοποίηση των εταιρικών καταλόγων τους. Επαγγελματική σελιδοποίηση και πρότυπες γραφιστικές συνθέσεις από το δημιουργικό μας τμήμα για πελάτες με μεγάλες απαιτήσεις! Μελέτη και επεξεργασία υλικού, γραφιστικές συνθέσεις χωρίς περιορισμό στα δείγματα.

Διαφημιστικά εντύπα και φυλλάδια. Συμμεριζόμενοι τις ανάγκες σας, προσφέρουμε στην καλύτερη τιμή της αγοράς, επαγγελματική σχεδίαση. Μακέτα, εικαστικό και εκτύπωση, διαφημιστικών φυλλαδίων Α5 ή Α4 από €150 τα 2.500 τεμάχια. Πρότυπος γραφιστικός σχεδιασμός - εκτύπωση. Μελέτη και επεξεργασία υλικού, γραφιστικές συνθέσεις χωρίς περιορισμό στα δείγματα.

Αγροτικά προϊόντα και είδη εστίασης. Από την ποιοτική και προσεγμένη εκτύπωση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία του προϊόντος σας. Ετικέτες και κατασκευές για κάθε είδους προϊόν. Μοναδική σχεδίαση με πρότυπα δημιουργικά και άριστη γνώση του αντικειμένου. Επιμέλεια μακετών χωρίς περιορισμό στα εικαστικά δείγματα.

Εντύπα καταλόγων, περιοδικά Εκτυπώσεις ψηφιακές και offset για κάθε είδους διαφημιστικό ή εταιρικό έντυπο. Εκτυπώσεις μικρού ή μεγάλου τιράζ και έντυπα λογιστηρίου. Από το 2004 η Ideogram έχει προσφέρει μοναδικές παραγωγές εκτύπωσης σε εκατοντάδες επιχειρήσεις. Ζητήστε και εσείς την προσφορά σας για κάθε εκτυπωτική σας εργασία.

typography.jpg

Σημαντικό σε μια παραγωγή είναι η ποιότητα της παραγωγής και των υλικών που συνθέτουν αυτή. Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει σε δικά σας ή άλλα έντυπα, χρωματικές ατέλειες, χαμηλή ποιότητα χαρτιού και εν γένει της οπτικής εικόνας ή απόδοσης του. Όσο οικονομικά και να κάνετε την εκτύπωσή σας, αν το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο και ποιοτικό, τότε δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Μη ξεχνάτε ότι η λεπτομέρεια στην εκτύπωση και η χρήση μόνο των καλύτερων υλικών παραγωγής σε συνδυασμό με την καλύτερη τεχνογνωσία, κάνουν αισθητή τη διαφορά. 

Ψηφιακές εκτυπώσεις

digital_print.jpg

Με τις ψηφιακές τυπογραφικές μηχανές μας, μπορούμε να παράγουμε σε τέλεια ανάλυση διαφημιστικές εκτυπώσεις και κατασκευές όπως, Pop Up Displays, Roll Up Stands, Roll Up Banners, Light Boxes, Info Stands κ.α. και τη δυνατότητα επιλογής εκτύπωσης όλου του φάσματος των υλικών που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις κατασκευές – όπως μουσαμάς, καμβάς, φωτογραφικό χαρτί, αυτοκόλλητο, one way vision, poster paper, κ.α.

Όταν τα έντυπα που χρειάζεστε είναι λίγα στον αριθμό δηλαδή από 10 έως 1000, έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής τους, άμεσα και με τέλειο αποτέλεσμα, μέσω των ψηφιακών εκτυπωτικών μονάδων μας και σε πολύ χαμηλό κόστος. Οι ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές και τα Plotters συνθέτουν το περιβάλλον για κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη όπως κάρτες, ευχετήριες κάρτες, προσκλήσεις, κατάλογοι, διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα, επιστολόχαρτα, φάκελοι, αφίσες, ημερολόγια, αυτοκόλλητα κ.α.

Η Ideogram θα κοστολογήσει στην καλύτερη δυνατή τιμή το προϊόν σας και σίγουρα θα προσφέρει αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Παρέχουμε ηλεκτρονικά και έντυπα δοκίμια για επιβεβαίωση και χρωματική κάλυψη κάθε τυπογραφικής σας εργασίας. Ποιοτικό έλεγχο σε όλο το φάσμα της εκτύπωσης. Εκτυπώσεις για έντυπα μικρού τιράζ, σε πολύ οικονομικές τιμές. Αφορά εκτυπώσεις σε όλα τα είδη χαρτιών, διάστασης έως 45 x 32.

 

get_more2.jpg

 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top