Σχεδιασμός ιστοσελίδας και Brand Design για enia.bg

ΠΕΛΑΤΗΣ: ΒΙΚΥ ΤΣΩΚΟΥ

ΝΑΜΕ PROJECT: "ΕΝΙΑ"

INFO: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σχεδιασμός ιστοσελίδας enia.bg , σχεδιασμός διαφημιστικών και ενημερωτικών φυλλαδίων, διαφημιστικών καταχωρίσεων και σχεδιαστικές προτάσεις με banner για διαφήμιση στα social media.

Η Βίκυ Τσώκου είναι Life Coach Γυναικών και δημιουργός του Life Changing project. Πιστεύει πως κάθε Γυναίκα έχει ένα μοναδικό και ξεχωριστό εσωτερικό κόσμο που αν τον ενεργοποιήσει κι ενισχύσει, τονίζοντας παράλληλα τη θηλυκότητα της από μέσα προς τα έξω , ΤΟΤΕ θα είναι σε θέση να εκπληρώνει κάθε της επιθυμία στις σχέσεις της , στην καριέρα της, στον τομέα των χρημάτων και στον τομέα των συναισθημάτων της. Με σύνθημα “Και Γίνεται- Και Μπορείς” , τόσο στις ομιλίες της όσο και στις προσωπικές συναντήσεις, καθοδηγεί, εμπνέει και εφοδιάζει τη σύγχρονη Γυναίκα με όλα τα μέσα ώστε να γίνει κάτοχος, της μιας και πιο σημαντικής τέχνης : της Τέχνης Εκπλήρωσης Ονείρων.

info: enia.bg / δείτε την ιστσελίδα της / Σχεδιασμός και γραφιστική απόδοση. 

enia12.jpg

 

 

A5-SATORI.jpg

 

facebook_Adv_2.jpg

 

 

 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

 

 

Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top