Testimonials

Μερικά σχόλια πελατών μας...

" Η επικοινωνία που είχα με τον Στρατή, αυτό που την έκανε να διαφοροποιηθεί στην συνεργασία μας είναι η ικανότητα να μεταφέρει τις σκέψεις και τις ιδέες μου σε δημιουργικότητα, καινοτόμους τρόπους που η εικόνα και το αποτέλεσμα να σου εμπνέει εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση για το προϊόν σου. Η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του. Είναι έτοιμος να κάνει κάτι παραπάνω για να διατηρήσει την ικανότητά του σε υψηλό επίπεδο. Η προσωπική του ανάπτυξη έχει να κάνει με την ικανότητά του να βρίσκει τον τρόπο και τα μέσα για να αναπτύσσει και να βελτιώσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις του. Ο αυτοέλεγχος του τον βρίσκει σε υψηλό επίπεδο ο οποίος τον βοηθά να ανταποκρίνεται σε διάφορες καταστάσεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά και υποσχόμενα μυαλά που χαίρεται κανείς για την ευρηματικότητα τους και ένα από αυτά πιστεύω είναι και ο Στρατής."

- Στεφανούρη Έλενα / Stefanouris S.A. Kalamata

 

"Η συνεργασία μου με την Ideogram για το επανασχεδιασμό των προϊόντων μας ήταν εξαιρετική και έφερε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Η άψογη επικοινωνία που είχαμε παρόλη τη χιλιομετρική απόσταση, καθώς και η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός του Στρατή, είναι τα στοιχεία για τα οποία θα επέλεγα την ομάδα της Ideogram ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη."

- Στέλλα Φεσσατίδου / Fessatidou S.A. Kavala

 

"Έψαχνα στο διαδίκτυο για κάποια εταιρία σχεδίασης λογοτύπων και εταιρικής ταυτότητας. Και βλέπω την ιστοσελίδα της ideogram! Επικοινωνώ αμέσως και μιλάω με τον υπέυθυνο Στρατή Ζαχαρέλλη! Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι βρήκα τον συνεργάτη που έψαχνα. Ταχύτητα, εξυπηρέτηση, καταπληκτική δουλειά. Αυτά που χρειαζόμουν και χρειάζομαι. Ελπίζω να έχουμε αυτή τη συνεργασία για πολύ καιρό ακόμα...

- Νταλνταγιάννης Αναστάσιος, Φροντιστήριο Φυσικής - Χημείας

 

Θελήσαμε μια εμπορική και ανταγωνιστική σχεδίαση λογοτύπου και συσκευασίας για ελαιόλαδο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. 
Κριτήριο μας ήταν ο ισχυρός ανταγωνισμός σε εμπορικό επίπεδο brand design, και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι η συγκεκριμένη εταιρία θα μπορούσε να φέρει εις πέρας αυτό το απαιτητικό για εμάς έργο.
Συνέπεια, επαγγελματισμός, φιλικές τιμές και φοβερό αποτέλεσμα ήτανε αυτό που εισπράξαμε. Η συνεργασία συνεχίζεται...

- Δημήτρης Δορκοφίκης / Ploutos Olive Oil

Με τα παιδιά της Ideogram συνεργαζόμαστε περίπου 6 χρόνια, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ιδέα του online shop stylematters.gr μέχρι και σήμερα. 
Είναι μία ομάδα ανθρώπων που κατανοούν τις ανάγκες των πελατών τους και τις υλοποιούν! Μετά από τόσα χρόνια δεν είμαστε μόνο συνεργάτες αλλά και ομάδα... keep it up guys!!

- Stylematters.gr

Με τον Στρατή συνεργάζομαι, από την πρώτη στιγμή, που ξεκίνησα δουλειά στον όμιλο Σπανόπουλου, δηλαδή περισσότερο από 5 χρόνια και η συνεργασία του μαζί μας, είχε ξεκινήσει ακόμα νωρίτερα. Όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία, η IDEOGRAM έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και έχει επιμεληθεί μπροσούρες, επαγγελματικά έντυπα, κάρτες, και ότι άλλο έχουμε χρειαστεί, η συνεργασία μας ήταν άψογη. Οι υψηλές, τολμώ να πω, απαιτήσεις μας σε αισθητική, ποιότητα, κόστος και χρόνο διεκπεραίωσης, ικανοποιούνται πάντοτε και με το παραπάνω, χάρη στην δημιουργικότητα, την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό του κ. Στρατή Ζαχαρέλλη.
Όσον αφορά στο καλλιτεχνικό ταλέντο του Στρατή, σε συνδυασμό με τον οργανωτικό του χαρακτήρα, συνιστούν ένα αχτύπητο δίδυμο, που σπάνια βρίσκεις στο ίδιο άτομο. Άψογος επαγγελματίας, από τη μια, δημιουργικός καλλιτέχνης, από την άλλη, ο Στρατής είναι μια πληθωρική προσωπικότητα, που από τη συνεργασία μαζί της, μόνο κέρδος μπορείς να αποκομίσεις.

- ΠηνελόπηΜοναστηριώτου / P.A SPANOPOULOS GROUP OF COMPANIES

I found Ideogram by Internet, looking for a graphic design office in Athens. I was very lucky to find it almost in the neighborhood. What I found in special was what is desperately looked for but not so often found  - a skilled  professional, open minded and with a creative approach to meet the requirements of his customers and is reliable in meeting the delivery date for his work.
In short : Highly recommended.

- Ulrich Kalbitzer

H συνεργασία μας με την εταιρεία “Ideogram”, και συγκεκριμένα με τον κ. Στρατή Ζαχαρέλλη, από την πρώτη στιγμή μέχρι και την πλήρη παράδοση των projects, αποδείχθηκε επιτυχημένη και αξιόπιστη.
Πραγματοποιήθηκαν επακριβώς όλες οι συμφωνηθείσες εργασίες, στον συμφωνηθέντα χρόνο και στο συμφωνηθέν κόστος. Η “Ideogram” κατανόησε τις ανάγκες μας και μας έδωσε σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες εξυπηρετούσαν πάντα την άριστη ποιότητα σε αρμονία με το προσιτό κόστος. Ελπίζουμε οι υποψήφιοι πελάτες να ανταποκριθούν στις υψηλού επιπέδου παροχές της “Ideogram”, ώστε να απολαύσουν την αύξηση του πελατολογίου τους.

- “L.V.” Caffé

Με τον Στρατή και την εταιρεία του "Ideogram", έχουμε εδώ και χρόνια μια άψογη συνεργασία. Είναι γεμάτος ιδέες και οι γραφιστικές του δυνατότητες δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. Αντιθέτως τα αποτελέσματα που λαμβάνουμε και εμείς, είναι "φρέσκα", μοντέρνα και ποιοτικά!

- TouristikaPaketa.gr

Η χρόνια συνεργασία μας με τον Στρατή Ζαχαρέλλη είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που έχουμε στην ποιότητα της δουλειάς του. H επαγγελματική καθοδήγηση στο σχεδιασμό εντύπων και άλλων μέσων εταιρικής προβολής σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά του, μας οδηγεί στο άψογο αποτέλεσμα που απαιτούμε. Αν συνυπολογίσει κανείς και τους άμεσους χρόνους παράδοσης, η Ideogram αποτελεί τη σίγουρη επιλογή.

- Όλγα Χήρα / Marketing Manager Medihub

 

 

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top