Το καλό design είναι επιτυχία...

Σας καλωσορίζουμε στον δημιουργικό κόσμο της έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας. 

Σας καλωσορίζουμε στον δημιουργικό κόσμο της έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε υποστήριξη και εξαιρετικό αποτέλεσμα κάθε φορά που μας χρειάζεστε! Θέλουμε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και όχι απλά ένα «πελατολόγιο». Κάθε εργασία που μας αναθέτετε είναι για εμάς μια ακόμη πρόκληση.

Επειδή το Design δεν είναι πολυτέλεια, αλλά επιτακτική ανάγκη, σκοπός μας είναι, με τις δημιουργίες μας, να προσφέρουμε σε εσάς την καλύτερη δυνατή λύση, να εξελίξετε την επιχείρηση σας. Θέλουμε να είστε ένα βήμα μπροστά! Υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες - μικροί ή μεγάλοι – που αντιμετωπίζουν την διαφημιστική τους προβολή σαν ένα ακόμα περιττό «έξοδο». Αυτό όμως είναι λάθος!

Το Design, o γραφιστικός σχεδιασμός της μορφής και του περιεχομένου ενός οπτικού μηνύματος είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για κάθε χρήσιμη και στοχευόμενη επικοινωνία. Το σωστό Design, η σωστή εκτύπωση και μια καλή προβολή στο διαδίκτυο θα αποφέρει τους σωστούς πελάτες. Ο γραφιστικός σχεδιασμός της μορφής και του περιεχομένου ενός οπτικού μηνύματος είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για κάθε χρήσιμη και στοχευόμενη επικοινωνία. Δεν πρόκειται για πολυτέλεια αλλά για ανάγκη, εάν θέλετε οι υπηρεσίες σας να έχουν απήχηση. Το καλό Design είναι επιτυχία.

Η γνώση και η εμπειρία μας θα σας οδηγήσουν σε αυτή!

Ζητήστε πληροφορίες ή προσφορά!

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά!
Άμεσα στη διάθεσή σας, στα τηλέφωνα 210 9612951 & 6972 663534 και μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εξειδίκευση στην Ideogram

Βραβευμένο δημιουργικό - τυπογραφείο. Γραφιστική χωρίς όρια... Πρότυπα εικαστικά, σχεδιασμένα με μεράκι, ταλέντο και δημιουργικό πνεύμα, για κάθε είδος έντυπα, από ένα μονόφυλλο flyer έως πολυσέλιδους καταλόγους, περιοδικά, εκδόσεις... Μοναδικός σχεδιασμός λογότυπου, εταιρικής ταυτότητας και συσκευασίας. Αν ασχολείστε με αγροτικά, καλλυντικά, έλαια, τρόφιμα, & βιολογικά προϊόντα, γυναικεία αξεσουάρ, τουριστικές υπηρεσίες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αναλαμβάνουμε τη μελέτη, σχεδίαση και εκτύπωση του συνόλου της προϊοντικής σας επικοινωνίας.

Σχετικά με εμάς

Η Ideogram ιδρύθηκε το 2004 από μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων της τέχνης, της διαφήμισης και της τυπογραφίας. Σκοπός και όραμα μας, είναι η ποιοτική και συνάμα αποτελεσματική σχεδίαση και εκτυπώσεις,  κάθε είδους εντύπου που μπορεί να καλύψει αξιόπιστα και επαγγελματικά όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. Είμαστε υπερήφανοι για την δουλειά μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε τον κόσμο να μην συμβιβάζεται με το εύκολο και αναίτιο, πρόχειρο και δίχως ουσία περιεχόμενο, για κάθε σκέψη, αντικείμενο, ιδέα, αποτέλεσμα, τρόπο και στάση ζωής.

Επικοινωνία

  • Κριμαίας 83, Τ.Κ. 165 62 Γλυφάδα
  • Τηλ. 210 9612951
  • Κιν. 6972 663534
  • www.ideogram.gr

Facebook  Google+  LinkedIn  Twitter  Pinterest

Back to Top